Doğruluk LTD Şirketler Grubu
Hakkımızda

1983 yılında inşaat sektörüne adım atan Doğruluk Şirketler Grubu, inşaat malzemeleri satış işini "Doğruluk Beton Çimento İnş. Mlz. ve Akr. Taş. San. ve Tic. Ltd. Şti." ünvanı altında başarıyla sürdürmüştür. Sektöre adım attığı yıl olan 1983´te, çimento bayiliği alınmıştır. Ardından 1997 yılında hazır beton bayiliği de portföyüne ekleyerek sektördeki varlığını güçlendirmiştir. Günümüzde ise Türkiye´nin önde gelen birçok mağazasının güvenilir bayisi olarak sektördeki yerini sağlamlaştırmıştır.

Satılan başlıca ürünler arasında inşaat demiri, çimento, tuğla, bims blok, gaz beton, pons blok, kiremit, alçı, seramik yapıştırıcı ve izolasyon malzemeleri bulunmaktadır. Doğruluk Şirketler Grubu, geniş araç filosu ve güçlü lojistik altyapısıyla sektördeki lider konumunu korumaya devam etmektedir.

Firmamız, geniş bir araç filosuna ve depo alanına sahip olup, lojistik gücünü de müşterilerine sunmaktadır. Bu kapsamda, kaliteli ürünlerin yanı sıra zamanında ve güvenilir bir şekilde teslimat yapma yeteneğiyle müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır.

 

Bayiliklerimiz
logo-kentcim.png
logo-batibeton.jpg
logo-okyap.png
logo-ponce.png
logo-kudret.png
logo-yuksel.png
logo-bader.png
logo-basak.png
logo-ayes.png
logo-idc.jpg
logo-ege-gaz-beton.png
logo-ode.png
logo-dalsan.jpg
logo-cimsa.png
logo-kalekim.png
logo-izocam.jpeg
logo-boardex.jpeg
logo_yapi.png
Bize Ulaşın
Ofis
Ilıca mah. 5065 sok. no 66 Çeşme İzmir
0 (232) 716 97 98
0 (530) 583 70 76
Depo ve Satış
Alaçatı mah. Hurmalı mevkii. Küme evler no: 5 Çeşme İzmir
0 (232) 716 92 89
0 (530) 342 12 55
info@dogrulukltd.com.tr

İletişim Formu

Gönder